Головна Новини Ринок України Найперші з комбінованих — посівні комплекси Rapid

Найперші з комбінованих — посівні комплекси Rapid

Сьогодні висівні комплекси — це незамінний вид техніки для сільського господарства. Окрім скорочення часового проміжку між технологічними операціями обробітку ґрунту та сівби, позитивним моментом їхнього застосування є мінімізація витрат у процесі вирощування сільськогосподарських культур.

Посівні комплекси Rapid від компанії Väderstad є одними з найперших комбінованих агрегатів на українському ринку, які ефективно працюють за мінімальною та традиційною технологіями обробітку ґрунту й здатні за один прохід якісно підготувати поле та виконати сівбу зернових, а також дрібнонасіннєвих та бобових культур.

Väderstad пропонує посівні комплекси з шириною захвату 3; 4; 6 та 8 м. Усі сівалки Rapid сконструйовано таким чином, що за один прохід вдається виконувати п’ять технологічних операцій, а саме: передпосівний обробіток ґрунту, внесення мінеральних добрив, сівба, прикочування та мульчування засіяних рядків.

Разом із багатоопераційністю, конструкційними перевагами цих агрегатів є й наявність одного великого бункера, завдяки чому є можливість одночасно завантажувати великих обсягів насіння та мінеральних добрив. А це, своєю чергою, дає змогу проводити сівбу без потреби частого дозаправлення під час роботи.

Дізнайтесь більше про посівні комплекси Rapid за посиланням на вебсайті.

Перегляди: 3