Головна Війна проти України Рашисти знову вдарили по Одещині, «прилетіло» й в Румунію

Рашисти знову вдарили по Одещині, «прилетіло» й в Румунію

Цієї ночі окупанти спрямували ударні безпілотники по цивільній інфраструктурі Подунав’я, що на Одещині, це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Сил оборони Півдня у Телеграм.

«17 дронів було збито силами ППО, але є і влучання. Пошкоджено складські та виробничі будівлі, устаткування аграрних та промислових підприємств. Інформації про постраждалих немає», – поінформували військові.

Своєю чергою, в МВС України зазначили, що руйнувань зазнали складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка, ремонтні майстерні з подальшим загорянням. Пожежу оперативно ліквідували працівники ДСНС. 

«На місцях уражень працюють поліцейські. Правоохоронці проводять огляд руйнувань, фіксують наслідки ворожої атаки, збирають речові докази чергового злочину, скоєного російською федерацією», – йдеться в їх повідомленні.

Водночас вранці 4 вересня повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко заявив, що під час нічної атаки на Ізмаїльський порт російські безпілотники впали та здетонували на території Румунії.  

«Це є черговим підтвердженням того, що російський ракетний терор становить величезну загрозу не лише безпеці України, але й безпеці сусідніх країн, зокрема держав-членів НАТО», — наголосив Ніколенко.

Перегляди: 7