Головна Новини Ринок України Потужне переднє ґрунтообробне знаряддя сівалок Spirit – завжди дружні та рівномірні сходи

Потужне переднє ґрунтообробне знаряддя сівалок Spirit – завжди дружні та рівномірні сходи

Якісний передпосівний обробіток — запорука отримання дружних та рівномірних сходів. Для ефективної підготовки насіннєвого ложа посівні комплекси Spirit від компанії Väderstad може бути оснащено декількома варіантами передніх ґрунтообробних знарядь або ж їхніми комбінаціями.

System Disc Aggressive — найуніверсальніше робоче обладнання для господарств, що працюють по мінімальній технології обробітку ґрунту. Його основою є два ряди конічних дисків діаметром 450 мм, які забезпечують ретельне подрібнення пожнивних решток, утворення дрібногрудочкової структури ґрунту, що є ідеальним для проведення якісної сівби.

Ґрунтообробні диски у кожному ряді мають Х-подібне розташування, що сприяє кращій стійкості машини до бокових зміщень під час роботи як на рівних ділянках поля, так і на схилах. До того ж, переднє ґрунтообробне знаряддя можна регулювати з кабіни трактора під час руху, що допомагає кращому управлінню процесами якісного обробітку ґрунту.

Також ефективними передніми ґрунтообробними знаряддями можуть бути важкі вирівнювальні планки CrossBoard Heavy, які відмінно зарекомендували себе за традиційного обробітку ґрунту, і забезпечують ретельне подрібнення великих грудок та вирівнювання поверхні поля.

Оскільки передні ґрунтообробні знаряддя змонтовано на паралелограмній навісці, заглиблення робочих органів залишається незмінним, на встановлену робочу глибину обробітку.

Перегляди: 2