Головна Новини Компанія ТЕКРО стала Профільний партнером Ukrainian Livetock Summit 2023

Компанія ТЕКРО стала Профільний партнером Ukrainian Livetock Summit 2023

Компанія ТЕКРО є сучасною організацією, яка спеціалізується на виробництві, дистрибуції, маркетингу та консультаційній діяльності у сфері відгодівлі та утримання домашніх та усіх видів сільськогосподарських тварин та птиці.

Компанію ТЕКРО було засновано у 1991 році в Чехії і вже протягом перших років своєї діяльності  вона стала однією з найбільших на чеському та словацькому ринках кормових добавок. На сьогоднішній день ТЕКРО є однією з провідних компаній, які займаються виробництвом продукції для домашніх та сільськогосподарських тварин у Східній Європі.

На ринку України компанія працює з 1996 року, має представництво у м. Києві, завод в Полтавській області та інкубатор в Черкаській області

Основна виробнича програма компанії – виробництво преміксів, лікувальних кормових добавок, вітамінно-мінеральних сумішей, білкових вітамінно-мінеральних добавок для всіх видів сільськогосподарських тварин та птиці.

Головним напрямком діяльності компанії є складання індивідуальних кормових програм для наших, а також забезпечення їх повним консультаційним супроводом кваліфікованих спеціалістів з питань годівлі та утримання сільськогосподарських тварин та птиці.

В 2019 році завод компанії ТЕКРО розробив та впровадив систему безпеки харчових продуктів – процес виробництва продукції ТЕКРО, а саме вітамінно-мінеральних преміксів, білково-мінерально-вітамінних добавок, комбікормів, соєвої макухи і олії відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 22000:2018.

Міжнародний стандарт ISO 22000:2018 допоможе компанії знизити ризики під час виробництва і підвищити безпеку та якість готової продукції. Компанія ТЕКРО дбає про своїх клієнтів та ділових партнерів.

Вже зовсім скоро! Чудова  можливість відвідати стенд компанії на виставці Ukrainian Livetock Summit 2023 вже 13 жовтня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://www.tekro.ua/

Сайт форуму: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 6