Головна Новини Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії Fenix Agro на Ukrainian Livestock Summit...

Не втрачайте можливість відвідати виставку компанії Fenix Agro на Ukrainian Livestock Summit 2023

Fenix Agro – це Компанія, яка впроваджує та розвиває бізнес-модель «сервіс, як продукт», через надання нашим партнерам якісних послуг на аграрному ринку у сфері постачання сировини.

Fenix Agro – це 13 років для України та українського бізнесу. Вже 13 років Компанія Fenix Agro постачає нашим покупцям якісну сировину, працює над інноваційним розвитком та виведенням наших послуг на новий рівень, зручний для наших партнерів. 

Долаючи виклики останніх років, ми розуміємо як важливо постачати не тільки якісний корм, зернові та олійні культури, добрива, а і надавати сервіс при здійсненні продажу продукту.

Основні напрямки діяльності:

  • Постачання кормової сировини
  • Зернотрейдинг
  • Постачання мінеральних добрив

Працюючи на українському ринку вже 13 років, Компанія Fenix Agro здобула статус національного оператора. Це підтверджується широкою мережею покупців, постачальників та перевізників по всій Україні.

Fenix Agro прагне розвивати сервіс Компанії у якісний продукт для наших партнерів. В результаті, стати одним із найкращих сервісів на аграрному ринку із зручною та зрозумілою системою обслуговування, до послуг якого, Ви зможете повертатись знову і знову та рекомендувати іншим. 

Відвідайте стенд компанії на виставці Ukrainian Livestock Summit вже 13 жовтя у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://fenix-agro.com/site/

Квитки на сайті: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 9