Головна Логістика Бізнес об’єднується для розв’язання проблеми непрозорої логістики

Бізнес об’єднується для розв’язання проблеми непрозорої логістики

Представники аграрного, логістичного та ІТ-бізнесу підписали Меморандум про партнерство та співпрацю задля розвʼязання  проблеми контролю транспортування вантажів та запровадження раннього й відповідального планування операцій у логістиці.

Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на Rail.insider.

Меморандумом передбачається, що бізнес об’єднується для спільного пошуку рішень у досягненні рівноправного доступу до даних про інфраструктуру, плани експорту, переміщення та локацію транспорту.

Ініціаторами й перші підписантами меморандуму виступили директор ТОВ «Кофко Агрі Ресорсіз Україна» Володимир Осадчук, директор ТОВ «Гермес-Трейдінг» Юрій Скічко, директор ТОВ «Тесслагруп» Ігор Шевченко, директор ТОВ «Утілікс.УАН» Дмитро Озеров та директор ТОВ «Вантаж+», член Комітету з логістики Європейської Бізнес Асоціації Юрій Щуклін.

«Меморандум відкритий до підписання. Приєднатися можуть підприємства та інші суб’єкти господарювання, незалежно від форми власності та резидентства (за винятком обмежень, встановлених законодавством), а також установи, фонди, організації, органи державної влади та місцевого самоврядування», — зауважили ініціатори.

Презентувати свої плани та перші напрацювання вони мають намір наприкінці січня–на початку лютого 2024 року.

Перегляди: 10