Головна Новини Ринок України Компанія «ТАС Агро» розпочала весняну посівну 2024 року

Компанія «ТАС Агро» розпочала весняну посівну 2024 року

Посівну кампанію в «ТАС Агро» розпочали з цукрового буряку, ним планується засіяти близько 650 га земель у Західному кластері, що на Вінниччині, повідомляє  «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агровиробника.

За словами генерального директора «ТАС Агро» Олега Заплетнюка, компанія підійшла до початку весняно-польового сезону з великою відповідальністю та підготовкою.

«Попри усі виклики військового стану ми продовжуємо впровадження інноваційних технологій. Впевнено рухаємось згідно з оновленою стратегією компанії. Вона передбачає зміну технології обробітку ґрунту, посіву, внесення добрив та ЗЗР. Продовжуємо реалізовувати план оновлення технічного парку, активно інвестуючи в інноваційну техніку обладнану елементами точного землеробства», – зазначив він.

Цього року посівні площі компанії розподілені під культури залежно від ґрунтово-кліматичних зон. Планова структура посівних площ становитиме: цукрові буряки – 650 га, кукурудза – 18 тис. га, соя – 16,5 тис. га і соняшник – 18 тис. га.

Посівну кампанію розпочали в оптимальні строки, завчасно попіклувавшись про закупівлю достатньої кількості якісного посівного матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та паливно-мастильних матеріалів.

Перегляди: 24