Головна Новини Наші новини Sense Bank став офіційним партнером Grain Storage Forum

Sense Bank став офіційним партнером Grain Storage Forum

Sense Bank – системно важливий український банк, 100% акцій якого належить державі в особі Міністерства фінансів України. Банк підтримує малий та середній бізнес, та надає доступні кредитні ресурси для його підтримки і розвитку.

Sense Bank надає можливість українським аграріям та субʼєктам переробної промисловості України отримати доступне фінансування, а саме: активно фінансує як за державною програмою підтримки бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%», так і за стандартними продуктами, покриваючи потреби суб’єктів підприємництва не лише в оборотному капіталі, а й на інвестиційні цілі.

Переваги кредитування в Sense Bank:

  • кредити без застави до 7,5 млн. гривень;
  • компенсація частини відсотків за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»;
  • індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • адаптований під сезонність графік погашення кредиту;
  • швидке прийняття рішення;
  • можливість отримати попереднє рішення за 24 години.

Банк надає фінансову підтримку бізнесу, що знаходиться на території можливих бойових дій і деокупованих територіях, для реалізації різних цілей, пов’язаних з їх підприємницькою діяльністю, сприяючи їх економічному відродженню, а також працевлаштуванню внутрішніх переселенців й  місцевих жителів.

Сайт банку: https://sensebank.ua/

Sense Bank представить свій фірмовий стенд та послуги, які пропонує для агросектору, на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Реєструйте свою участь у форумі за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 8