Головна Новини Ринок України Неперевершена міцність широкозахватних культиваторів Will-Rich

Неперевершена міцність широкозахватних культиваторів Will-Rich

Культиватори для передпосівного обробітку ґрунту Wil-Rich— це прості, високоефективні, надміцні машини, які, залежно від моделі, можуть мати ширину захвату від 7,6 до 18,3 м. Широкий модельний ряд дає змогу підібрати найоптимальніший варіант залежно від наявного у господарстві трактора.

Серед основних конструкційних особливостей культиваторів Wil-Rich слід відмітити легку і водночас міцну раму, можливість багатовекторного копіювання поверхні поля, що гарантує чітке дотримання встановленої глибини обробітку навіть на полях зі складними рельєфом. Основою рами культиваторів є трубчаста балка перетином 7,6×10,1 см, що гарантує високу надійність незалежно від кількості секцій та ширини захвату агрегату.

Бокові секції машини завжди складаються із нахилом до центру, що, завдяки зміщенню ваги до центра машини та рівномірного її розподілення, робить агрегат стійкішими та безпечнішим під час пересування дорогами загального користування.

Наразі компанія пропонує дві лінійки культиваторів для виконання передпосівного обробітку — Wil-Rich XL2 та Wil-Rich QX2. Попри візуальну схожість та виконання одного й того ж технологічного процесу — це різні машини, із різним можливостями роботи на поля зі складним рельєфом, але об’єднує ці два агрегати — точність дотримання глибини обробітку незалежно від ширини захвату та висока міцність рамної конструкції.

Перегляди: 3