Головна Новини Ринок України Універсальна сівалка Proceed — революція у висіві зернових

Універсальна сівалка Proceed — революція у висіві зернових

Одна сівалка для висіву всіх культур — це мрія кожного аграрія. Остання розробка компанії Väderstad, сівалка нового покоління Proceed, дає змогу втілити цю мрію в реальність. Адже Proceed має неперевершений рівень точності висіву багатьох сільськогосподарських культур, серед яких як зернові, так і олійні, бобові та технічні культури. Сівалка точного висіву Proceed дає змогу точно висівати такі культури, як пшениця, ячмінь, ріпак, цукрові буряки, горох, кукурудза, соняшник та багато інших, підвищуючи потенціал їхньої врожайності.

Окрім точного дозування насіння, технічні можливості сівалки Proceed дають змогу розмістити його на ідеальну глибину з точністю до міліметра, що сприяє покращенню умов для його активного росту та розвитку, і, як наслідок, збільшенню врожайності.

Серцем сівалки Proceed є її високоточні висівні секції. Перед сівбою індивідуальні прикочувальні колеса ущільнюють ґрунт поля для створення однакових умов для кожної насінини. Коли насінина потрапляє до висівних пристроїв із центрального бункера, система висіву Väderstad PowerShoot здійснює повний контроль висіву кожної насінини до її розміщення в ґрунті. Після виходу з короткої висівної трубки кожна насінина фіксується прижимним колесом. Це забезпечує оптимальний контакт насіння з ґрунтом на заданій глибині.

Залежно від культури та потреби, ширина міжряддя висіваємих культур може становить 225/250 мм, 450/500, та  700/750 мм.  

Перегляди: 5