Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер «Форполімер» представить свій стенд на Grain Storage Forum

Спеціальний партнер «Форполімер» представить свій стенд на Grain Storage Forum

Науково-виробниче підприємство «Форполімер» створено на стику двох галузей – хімічної та машинобудівної. В результаті, ринку був запропонований необхідний продукт – поліуретанове футерування елеваторного обладнання.

Футерування (захист) поліуретаном вибране не випадково – висока зносостійкість, добра еластичність, низький коефіцієнт тертя роблять поліуретан незамінним для футерування сталевих самопливів, днищ конвеєрів, норій.

Поліуретанове футерування елеваторного обладнання дозволяє зберегти зерно від травмування та дроблення, а саме обладнання від швидкого зносу, що сприяє зростанню рентабельності виробництва.

«Форполімер» виробляє, а також виконує повний цикл робіт з поліуретанового футерування й відновлення зношеного обладнання. Такий захист надійний, а за ціною окуповується, наприклад, на елеваторі-«стотисячнику» лише за 1 день. Спеціалісти компанії виїжджають на об’єкт для прорахунку футерування. Поліуретанові деталі виготовляються як стандартних розмірів, так на індивідуальне замовлення.

Компанія виробляє поліуретан вже понад 10 років. Гарантія – понад 1 млн. проходів зерна. Основними клієнтами компанії є елеватори й олійно-екстракційні заводи. Сьогодні вже більше як 1000 підприємств використовують поліуританове футерування «Форполімеру».

Сайт компанії: https://forpolimer.com.ua/

«Формполімер» представить свій стенд на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Як стати учасником форуму, дізнайтесь за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 3