Головна Новини Підвищення продуктивності елеваторів з рішеннями Schneider Electric

    Підвищення продуктивності елеваторів з рішеннями Schneider Electric

    Schneider Electric бере участь у Grain Storage Forum, масштабному та найбільшому представницькому аграрному форумі в Україні (28 – 29 травня 2024, м. Київ).

    Вже 30 років Schneider Electric, лідер цифрової трансформації в галузі енергетичного менеджменту та автоматизації, працює на ринку України, ефективно впроваджуючи інноваційні рішення на базі новітнього обладнання та цифрові технології, включаючи промислове програмне забезпечення, штучний інтелект і технологію Digital Twin (цифрових двійників) на підприємствах аграрного сектору у партнерстві з українськими компаніями. 

    Завдяки співпраці з компаніями-партнерами, які допомагають українським замовникам в аграрному секторі правильно підбирати технічні комплексні рішення на базі обладнання та програмного забезпечення Schneider Electric, досягається максимальна енергоефективність на підприємстві, мінімізується людський фактор, зменшуються терміни простою підприємства.

     Відомо, що продуктивність елеваторів безпосередньо залежить від часу реакції системи, заданої частоти та функціональних можливостей. Отже для елеваторів Schneider Electric пропонує логічний контролер Modicon M262, який показує продуктивність в 3 нс/інстр. для логічних програм. З великим вибором протоколів та сервісів, ПЛК Modicon M262 можна легко приєднати до хмари, ERP, MES чи SCADA.

    Іншим провідним рішення для технологічного та підйомно-транспортного обладнання є частотні  перетворювачі Altivar, які забезпечують високу ефективність керування електродвигунами на усіх етапах виробництва та транспортування. Власний запатентований алгоритм векторного керування ACVC (адаптивне каскадне векторне керування), більше 55 вбудованих функцій для різноманітних застосувань, зручність віддаленого керування за різноманітними промисловими інтерфейсами та зручний моніторинг завдяки вбудованому веб-серверу.

    Також компаніям, які, в тому числі, займаються вирощуванням, зберіганням та переробкою, Schneider Electric надає сервісні послуги щодо захисту та подовження терміну служби існуючого обладнання, виявлення вузьких місць у технологічній лінії, предиктивну аналітику, яка допомагає запланувати сервісні роботи для запобігання аварій і зупинок технологічної лінії у майбутньому, а також збільшити їхню оперативність та варіативність.

    При використанні комплексного рішення від Schneider Electric ви можете уникнути  непередбачуваних поломок, підвищити рівень кібербезпеки на Вашому підприємстві, отримати офіційну гарантію від постачальника, професійну технічну підтримку та сервіс, як від технічних спеціалістів Schneider Electric в Україні, так й від  надійних партнерів компанії.

    Schneider Electric дбає про своїх партнерів та клієнтів, тому намагається підтримувати обладнання на власному складі в Україні, для того, щоб ви отримали оптимальні терміни постачання. Перелік оновленого обладнання формується щотижня.

    Перегляди: 7