Головна Новини Наші новини Страхова компанія ІНГО виступить спеціальним партнером Grain Storage Forum

Страхова компанія ІНГО виступить спеціальним партнером Grain Storage Forum

Страхова компанія ІНГО входить до бізнес-групи DCH, яка об’єднує активи в таких секторах економіки, як фінанси, промисловість, транспорт, будівництво й девелопмент та інші.

ІНГО заснована в 1994 році та  входить до першої трійки українських страхових компаній за розмірами активів та ТОП-5 за обсягами премій. Компанія неодноразово була номінантом та переможцем рейтингів найкращих компаній, що проводились в Україні за останні роки. Відповідно до класифікації Національного Банку України, компанія визнана суспільно важливою для економіки України.

Компанія надає своїм клієнтам – корпоративному бізнесу та приватним особам, страхові продукти по всіх класах страхування: відповідальності, майна та здоров’я. Всі страхові продукти та рішення ІНГО створені аби забезпечити спокій клієнтів й заощадити їх час та гроші.

ІНГО – це 30 років надійності. На страховому ринку компанію вирізняють:

  • стабільна репутація та фінансові показники, підтверджені рейтингами;
  • цифрові інструменти та сервіси страхування, доступні 24/7;
  • цілодобова онлайн підтримка;  
  • максимальний страховий захист на всі випадки життя;
  • гнучкі та сучасні страхові рішення для ваших особистих потреб та потреб бізнесу;
  • найкращі практики з компенсації збитків для клієнтів.

Послуги страхування доступні онлайн. Достатньо зареєструватись в особистому кабінеті клієнта ІНГО, щоб отримати доступ до страхових послуг будь-де та будь-коли. Контролюйте свої договори страхування, виконуйте оплати, слідкуйте за врегулюванням страхових справ.

Сайт компанії: https://ingo.ua/

Докладніше дізнатися про страхові продукти і умови страхування можна буде на виставковому стенді компанії на Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі.  Забронювати квитки на форум: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 10