Головна Новини Ринок України Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність

Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність

Високошвидкісні сівалки точного висіву Tempo L від компанії Väderstad, які є світовими рекордсменами із сівби соняшнику та кукурудзи (рекорди належать сівалці Tempo L16 і становлять 479,73 га/добу під час сівби соняшнику та 502,05 га за сівби кукурудзи), стають ще продуктивнішими.

Всі сівалки із лінійки Tempo L може бути оснащено центральним бункером великої місткості, з якого насіння, а в окремих моделях і добрива, подаються до висівних секцій централізовано, що значно спрощує завантаження сівалки. Наразі сівалки точного висіву Tempo L Central Fill доступні з можливістю висіву 8, 10, 12, 16, 18, 24 або 32 рядів із шириною міжряддя від 350 до 800 мм (практично всі сівалки мають можливість переналаштування ширини міжряддя. Детальніше про можливості кожної із моделей ви можете дізнатися на сайті компанії Väderstad або у представників, що працюють у вашому регіоні).

Моделі тільки для висіву насіння оснащено центральним бункером об’ємом 3 000 літрів, тоді як моделі для насіння і добрив мають бункер об’ємом 7 200 літрів із двома відділеннями: 2200 літрів для насіння та 5 000 літрів для добрив.

Більші моделі Tempo L Central Fill 16 і 24 можуть бути обладнано системою дозування насіння та добрив. Добрива дозуються за допомогою високопродуктивної дозуючої системи Fenix III. Дозування добрив становить до 350 кг/га за швидкості 15 км/год.

У той же час система централізованого заповнення висівних секцій насінням працює під тиском повітря без спеціалізованих дозуючих пристроїв. Це значно спрощує конструкцію сівалки і забезпечує бережне ставлення до посівного матеріалу.

Система централізованого заповненням бункера та подачі насіння й добрив до висівних секцій економить дорогоцінний час аграріїв і сприяє підвищенню продуктивності роботи.

Перегляди: 1