Головна Новини Ринок України Створіть ідеальне насіннєве ложе з Wil-Rich XL2

Створіть ідеальне насіннєве ложе з Wil-Rich XL2

Якісна передпосівна підготовка — це головна передумова отримання дружних та рівномірних сходів. Найбільш продуктивними, ефективними та економічними рішенням для виконання цього технологічного процесу є культиватори.

Культиватори Wil-Rich XL2 від компанії Väderstad (2021 року Väderstad стала власником AGCO-Amity, до якої входив бренд Wil-Rich) — це професійні, високоефективні машини, що мають низку технологічних рішень, які сприяють якісному обробітку ґрунту як за традиційної, так і за мінімальної  технології. Наразі культиватори Wil-Rich XL2 пропонуються із шириною захвату від 7,6 до 18,3 м. Усі машини Wil-Rich відрізняються високою якістю виконання технологічного процесу, міцністю, надійністю та новизною – багато агрегатів компанії стали еталоном на ринку.

Однією із головних вимог до цього типу машин є чітке дотримання глибини обробітку та ретельний, суцільний обробіток поверхні поля без пропусків незалежно від робочої ширини захвату.

На культиваторі встановлено C-подібні реберні стійки «Edge-on», які забезпечують максимально вільне проходження післяжнивних решток і ґрунту між ними та мають потужний пружинний захист від пошкоджень із однією або двома пружинами, що дає точно підлаштуватися під умови експлуатації та стану ґрунту.

Стійки лап на балках рами розташовані у шаховій послідовності таким чином, щоб робочі органи наступного ряду працювали посередині необробленої ділянки, залишеної попереднім рядом. Розташування стійок саме у такий спосіб гарантує, що ґрунт буде ретельно та рівномірно оброблено по всій ширині захвату культиватора, в той час як вірогідність забивання агрегату зменшується. Крім того, відстань від переднього до заднього ряду кріплення робочих органів є найбільшою на ринку і становить 3,6 м. Це технологічне рішення забезпечує безперешкодне проходження навіть великої кількості пожнивних решток попід агрегатом, що знижує навантаження на трактор і збільшує ефективність роботи агрегату. Відстань між поперечними балками становить 890 мм, а кліренс машини — 610 мм.

Налаштування глибини обробітку здійснюється централізовано, що робить сам процес точнішим, швидшим та зручнішими. До речі, бокові секції культиватора вже в базовій комплектації мають опорні колеса, що встановлено на паралелограмній підвісці. Це робить налаштування культиватора легшим та зручнішим, а обробіток ґрунту — точнішим.

Перегляди: 3