Головна Новини Ринок України Робота висівного пристрою під дією PowerShoot

Робота висівного пристрою під дією PowerShoot

Сівалка Tempo від компанії Väderstad — це не просто висока якість висіву на високій швидкості, а й універсальність щодо висіву сільськогосподарських культур. Tempo здатна сіяти будь-які насіння з ідеальними результатами: кукурудза, соя, соняшник, ріпак, сорго, цукрові буряки тощо.

В основі всіх сівалок Tempo — унікальний запатентований дозуючий пристрій Gilstring Seed Meter Tempo з технологією Power Shoot (потужний постріл), де для відокремлення та транспортування насіння до дна борозни використано надлишковий тиск повітря.

Окрім якіснішого відокремлення насіння у висівному пристрої, ця технологія дає змогу тримати під постійним контролем переміщення кожної насінини, гарантуючи таким чином точність і рівномірність розподілу насіння з мінімальним впливом вібрацій, що виникають під час пересування агрегату полем.

Усі висівні пристрої сівалки для насіння і добрив обладнано електродвигунами зі споживаною напругою струму 12 V (для цього сівалка оснащена також генератором і акумулятором). Використання електроприводу у висівному пристрої підвищує точність і стабільність процесу сівби, оскільки забезпечує сталість обертів, у той час сівалки з механічним приводом за рахунок переміщень сошника призводять до нерівномірності обертів, що може в 1,5– 2 рази змінювати інтервал між насінинами.

Перегляди: 5