Головна Зберігання «Агровіста» активізовує закупівлю зерна на своїх елеваторах

«Агровіста» активізовує закупівлю зерна на своїх елеваторах

Група компаній «Агровіста» активно проводить новий закупівельний сезон на своїх елеваторах, повідомляє  «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію агровиробника.

 На сьогодні в компанії працюють 5 елеваторів, загальна потужність яких становить понад 360 тис. тонн і які обслуговують аграріїв Кіровоградщини, Дніпропетровщини, Полтавщини та Черкащини.

«Цьогоріч «Агровіста» планує значно збільшити обсяги закупівель зернових та олійних культур порівняно з попереднім роком», – зазначили в компанії.

За словами директора ТОВ «Агровіста» Павла Фесюка, нарощуванню обсягів сприятиме й відновлення закупівельної діяльності на елеваторах ТОВ «Шарівське» та ТОВ «Украгроком», яка попередні роки була призупинена.

Наразі «Агровіста» готова до гнучких умов співпраці і формує індивідуальні програми лояльності для постійних партнерів. Зокрема в цьому році, як і в минулому, за програмою USAID товаровиробникам будуть надані пільгові умови зберігання продукції в зернових рукавах, а також приймання та зберігання на елеваторних потужностях.

Перегляди: 29