Головна Новини В Україні вперше відбудеться премія Food Industry Solutions

    В Україні вперше відбудеться премія Food Industry Solutions

    Food Industry Solutions – Премія дизайну та технічних рішень для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу вперше відбудеться 17-18 вересня одночасно з дегустаційним конкурсом Favorite Food&Drinks. Закрита зустріч лідерів харчової індустрії, food-ритейлу, ГоРеКа, Церемонія нагородження відбудуться 8 жовтня. 

    Основна мета премії – виявлення та підтримка креативних, ефективних  технологічних рішень, що сприяють підвищенню конкурентоспроможності харчової продукції, покращенню якості обслуговування та оптимізації бізнес-процесів підприємств харчової індустрії, роздрібної торгівлі, ресторанного бізнесу.

    Премія  обʼєднує професійні кола, надає платформу для обміну досвідом та ідеями, а також відзначити досягнення лідерів галузі, що впроваджують передові практики та інновації, дотримуються принципів сталості.

    “Премія Food Industry Solutions – галузева, професійна подія, яка покликана ознайомити бізнес-кола з інноваційними, високотехнологічними, ефективними, креативними, екологічними рішеннями для посилення конкурентоспроможності харчової продукції, покращення торгівлі та сервісу в харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлі”, – говорить засновниця Премії Олена Сініціна.

    До участі запрошуються: 

    • Виробники харчових продуктів
    • Виробники та постачальники: 

    – паковання та етикеток

    – технологічного та торговельного обладнання, інвентарю 

    – лабораторно-аналітичного обладнання

    – спецодягу, засобів клінінгу, санітарії та гігієни

    – IT, транспорту, логістики, послуг тощо для харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу.

    Номінації:

    • Дизайн, сервіс та маркетинг: маркетингові та соціальні кампанії виробників, ритейлерів; програми лояльності, акційні кампанії та пропозиції; дизайнерські рішення
    • Паковання, етикетки для харчових продуктів – нові концепції, екологічні матеріали, спеціальне призначення
    • Обладнання, інструменти, інвентар, спецодяг, взуття: торговельне, виробниче лабораторне обладнання, уніформа та взуття для працівників виробництв та торгівлі
    • Харчові інгредієнти – барвники, наповнювачі, функціональні суміші, концентрати
    • Комерційний транспорт та складські засоби, логістика
    • Роботи, автоматизація, програмне забезпечення, що полегшує вирішення робочих завдань, економить ресурси, сприяє впровадженню креативних ідей

    Премія Food Industry Solutions від незалежних членів суддівського комітету акцентує досягнення виробника/постачальника у задоволенні вимог мінливого попиту, відповідності трендам галузі та підкреслить лідерські позиції на ринку.

    Суддівський комітет – досвідчені та неупереджені фахівці та експерти харчової індустрії, ГоРеКа, ритейлу, профільних організацій, які проведуть оцінювання рішень та проєктів згідно визначених критеріїв.

    Представники суддівського комітету Food Industry Solutions про важливість паковання продукту: :

    “Життя упаковки дуже коротке, але місія неоціненна – зберегти запакований продукт тим самим значно зменшити відсоток зіпсованих продуктів харчування”, – стверджує Вероніка Халайджі, к.т.н., директорка ІАЦ «Упаковка» 

    “Упаковка – це маркетинговий еквівалент першого побачення. Вона має всього кілька секунд, щоб зачарувати, розповісти історію продукту і створити незабутнє враження. Це перший і надзвичайно важливий контакт виробника зі споживачем, який визначає подальші стосунки з брендом”, – впевнена Юлія Корань, керівниця відділу маркетингу ТОВ «Галіція-Трейд» (соки ТМ Galicia, Світанок) Galicia.  

    “Місія паковання щодо захисту товару дуже важлива, але ще більш важливіша місія, яку несе паковання – це такі його якості, за яких негативний ефект на довкілля після використання товару буде мінімальним”, – говорить Олександр Лимар, директор Асоціації виробників товарів в пакованні Рекопак.

    Інформація про рішення/проєкти учасників Food Industry Solutions буде опублікована на сайті, соціальних сторінках Проєкту, розіслана по базі ділових контактів.

    Переможці Премії представлять свої рішення/проєкти на Закритій зустрічі лідерів харчової індустрії, food-ритейлу, ГоРеКа та отримають відзнаки Food Industry Solutions на Урочистій церемонії нагородження разом з учасниками Favorite Food&Drinks.

    Прийом заявок на участь у премії Food Industry Solutions розпочато і триватиме – до 10 вересня 2024 року

    Форма для подавання заявок на участь: 

    https://forms.gle/9CjVo7KHgTrZcpqJ8

    Контакти Оргкомітету Food Industry Solutions:

    +38 050 056 83 55

    Пошта: [email protected]

    Сайт проєкту: 

    Слідкуйте за нами у соцмережах: 

    Facebook: https://www.facebook.com/favorite.food.drinks

    Instagram: https://www.instagram.com/favorite_food_drinks

    Linkedin: https://www.linkedin.com/company/favorite-food-drinks/?viewAsMember=true

    Перегляди: 5