Головна Новини Ринок України Сівалка Rapid – ідеальні результати сівби за будь-яких умов

Сівалка Rapid – ідеальні результати сівби за будь-яких умов

Багатоопераційні посівні комплекси Rapid від компанії Väderstad зарекомендували себе як безвідмовні та універсальні машини, які за один прохід забезпечуються якісну підготовку ґрунту та сівбу низки найпопулярніших серед вітчизняних аграріїв сільськогосподарських культур.

Рекомендована робоча швидкість агрегату становить 14–16 км/год, відповідно, посівний комплекс має досить великий потенціал продуктивності навіть за незначної ширини захвату.

Серед ключових особливостей посівних комплексів Rapid є використання диско-анкерних сошників для якісного висіву насіння та мінеральних добрив на встановлену глибину. Конструкторам компанії Väderstad вдалося поєднати переваги дискових та анкерних сошників і повністю позбутися недоліків цих систем, що мають місце, коли вони  працюють окремо. Ці комбіновані висівні сошники забезпечують ущільнення, очищення від можливих рослинних решток насіннєвого ложа, стабільність і точність висіву насіння навіть за високої швидкості руху та наявності значної кількості рослинних решток на поверхні.

Наразі посівні комплекси Rapid пропонуються із шириною захвату від трьох до восьми метрів. Також, залежно від побажань аграріїв, комплекси можуть одночасно висівати як насіння, так і мінеральні добрива або тільки насіння.

Посівні компаси Rapid показали високу ефективність за сівби зернових, бобових, технічних та олійних культур. Тож, якщо ви в пошуку універсальної та багатофункціональної сівалки і прагнете мінімізувати кількість проведених технологічних операцій для підготовки ґрунту до сівби — Rapid є найкращим рішенням представленим сьогодні на ринку.

Перегляди: 2