Головна Новини Наші новини Компанія ТЕКСА стала спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

Компанія ТЕКСА стала спеціальним партнером Ukrainian Livestock Summit 2024

ТЕКСА – дистрибутор промислового й лабораторного обладнання, хімічних інгредієнтів та інших спеціалізованих продуктів. Компанія постійно поповнює своє велике портфоліо інноваційними продуктами та новими рішеннями, що визначають успіх її клієнтів. Кожного дня команда працює для надання найвищого рівня обслуговування завдяки професійній сервісній службі та сучасній дослідницькій лабораторії.

Компанія пропонує:

  • фільтраційне обладнання (мішкові та картриджні фільтри, корпуси фільтрів) від лідера в галузі фільтрації рідини EATON Technologies (Німеччина)
  • ІЧ- Фур’є та Раман спектрометри та ІЧ-Фур’є+КР мікроскопи від виробника світового рівня Bruker Optics (Німеччина) з підтримкою та сервісним обслуговуванням
  • загальнолабораторне обладнання та вузькоспеціалізовані лабораторні прилади Rhopoint Instruments, ATP Engineering, Leneta, TQC, Neurtek, DeFelsko, Selecta etс.

Бачення ТЕКСА включає в себе зобов’язання мінімізувати непотрібні витрати, замінюючи якомога більше процесів штучним інтелектом та іншими засобами автоматизації. Ця трансформація дозволяє компанії пропонувати своїм клієнтам найконкурентоспроможніші ціни на ринку.

Діяльність ТЕКСА спрямована на вибудовування довгострокових взаємовигідних партнерських відносин із клієнтами. Глибоке розуміння точних потреб та бажань клієнтів – один із принципів, яким керуються співробітники компанії у своїй роботі.

Правильність, чіткість дій та грамотний індивідуальний підхід усіх фахівців дозволяє ТЕКСА виконувати всю роботу на найвищому рівні.

Сайт компанії: https://tecsa.com.ua/

Відвідайте стенд ТЕКСА і познайомтесь з пропозиціями компанії на виставці в рамках Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Взяти участь у саміті: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 0