Головна Економіка і аграрна політика В продажу з’явилась ветеранська продукція під брендом «Створено Захисниками»

В продажу з’явилась ветеранська продукція під брендом «Створено Захисниками»

Перші полички з продукцією, виробленою підприємцями-ветеранами або членами їхніх сімей, з’явилися у столичному гіпермаркеті Auchan. «Створено захисниками» – це бренд Міністерства у справах ветеранів України, що має на меті зробити товари і продукцію, виготовлені ветеранами-підприємцями, впізнаваними та популярними й цим сприяти розвитку ветеранського бізнесу. Про це пише «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію Мінветеранів.

Наразі представлено продукцію від двох ветеранських підприємств: FamBerry — найбільшого в Україні та Європі виробника органічної продукції з кизилу, засноване сім’єю полеглого захисника Данила Ольшанського, та «Вогняр» — українського виробника гострих соусів.

«Ми прагнемо, щоб таких товарів і прикладів було якнайбільше. Адже ветеранські товари можуть бути конкурентоспроможними, і вони це показують вже зараз на українському ринку. Тому прошу споживачів, коли бачите маркування «Створено Захисниками» — купуйте, підтримуйте ветеранське підприємництво та поширюйте інформацію серед друзів, знайомих, рідних», — наголосила в. о. директора департаменту забезпечення переходу від військової служби до цивільного життя Мінветеранів Альона Скорзова.

В міністерстві запрошують всіх ветеранів-виробників долучитись та подати заявку і перелік документів для отримання права використання бренду «Створено захисниками».

Перегляди: 19