Головна Новини Наші новини Спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 компанія Trevent представить свій стенд на...

Спеціальний партнер Ukrainian Livestock Summit 2024 компанія Trevent представить свій стенд на виставці

Trevent – українська компанія, що була створена у 2017 році командою однодумців, повних ентузіазму і рішучості вивести на вітчизняний ринок  таку продукцію опалювання, вентиляції і кондиціонування, яка поєднає власні новітні розробки, сучасний дизайн і доступність для споживачів.

З того часу Trevent безперервно розвивається і демонструє стабільне зростання, ставши лідером та новатором ринку у своєму сегменті. Компанія володіє потужною матеріально-технічною базою, високоефективною корпоративною структурою і бездоганною репутацією вітчизняного виробника високотехнологічних та якісних тепловентиляторів. Виготовляє виключно продукцію з найвищим рівнем надійності в замкнутому колі виробництва.

Корпуси приладів виготовляться як зі сталі, покритої порошковим фарбуванням, так і з харчової нержавіючої сталі. Обладнання розроблене з урахуванням всіх вимог клієнтів. Компанія готова розробити нестандартне обладнання під технічні потреби конкретних приміщень. Перед відправкою кожний виріб проходить тестування. Особлива увага приділяється упаковці обладнання, що дозволяє не турбуватись за його транспортування до пункту призначення.

Дизайн обладнання поєднує в собі простоту разом з іноваційністю , завдяки чому досконало підходить для кожного приміщення, вирішуючи поставлені замовником завдання.

Trevent пропонує:

  • гарантію 24 місяці на всі продукти компанії;
  • комплектуючі, які відповідають європейським нормам;
  • європейський рівень дизайну обладнання;
  • використання ефективних і надійних технологій та матеріалів;
  • підтримку спеціалістів, які завжди готові допомогти.

Сайт компанії: https://trevent.ua/

Завітайте на стенд компанії Trevent, щоб детальніше познайомитись з її продукцією, на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Дізнайтесь більше про саміт і участь у ньому: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 5