Головна Зберігання У «Нібулоні» триває модернізація елеваторних комплексів

У «Нібулоні» триває модернізація елеваторних комплексів

Компанія «Нібулон» продовжує модернізацію елеваторних комплексів ТОВ АК «Врадіївський» та ТОВ «Колосівський елеватор», завдання якої – покращити рівень сервісу для сільгоспвиробників. Про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії, передає «ПроАгро Груп».

Так, на ТОВ АК «Врадіївський» зведено другу лінію для перевантаження, що дозволило вдвічі збільшити потужності та змінити схему з приймання та відвантаження. І якщо раніше комплекс дозволяв розвантажувати 50–80 тонн на годину, то зараз цей показник сягне 150–180 тонн на годину.

Крім того, на філії переобладнано другу точку автозавантаження, яку ми трансформували згідно з найсучаснішими вимогами і з урахуванням усіх санітарно-технічних норм: істотно збільшено розмір завальної ями, зроблено сучасний навіс з ролетними воротами, замінено транспортне обладнання, встановлено автоматичну систему керування технологічним процесом на новому обладнанні. 

Також на філії збільшили площу бетонованих доріг. Тепер сільгоспвиробники мають повністю закінчений маршрут руху – від лабораторії через вагову та до навантажувачів. Таким чином, вдалося значно скоротити час на вивантаження зерна та забезпечити роботу з декількома культурами одночасно. 

Паралельно на ТОВ «Колосівський елеватор» було підвищено продуктивність процесу відвантаження зерна на автотранспорт за рахунок двох побудованих бункерів місткістю по 40 тонн кожен. Вони забезпечили можливість здійснювати накопичення зерна та швидко його відвантажувати в разі потреби.  Також тут відбулась заміна 4 одиниць транспортного обладнання під першим та другим авторозвантажувачем, що також підвищить рівень обслуговування партнерів.  

«У планах компанії й надалі працювати над покращенням сервісів, інвестуючи в модернізацію, прогресувати, піднімаючи рівень послуг, аби всі процеси працювали злагоджено, оптимально за часом і зусиллям», – зазначили в «Нібулоні».   

Перегляди: 3