Головна Новини Наші новини Giordano Global – спеціальний партнер й учасник виставки Ukrainian Livestock Summit 2024

Giordano Global – спеціальний партнер й учасник виставки Ukrainian Livestock Summit 2024

Giordano — світова торгова марка, яка представляє найповнішу та найсучаснішу пропозицію продуктів у птахівництві та ветеринарії. Маючи понад 60 років досвіду в розробці та реалізації пластикових виробів, група здатна задовольнити різні потреби.

Giordano Global складається з 7 підрозділів, з якими присутня на всіх континентах, аби бути якомога ближче до клієнтів, й прагне бути визнаним найкращим брендом у світі, пов’язаним з виробництвом професійного пластикового обладнання та комплектуючих для птахівництва та введення ветеринарних вакцин.

Giordano проектує, розробляє та виробляє рішення для поводження з комерційними яйцями, для промисловості яєчних продуктів, для інкубації яєць з метою значного зменшення будь-якого їх пошкодження. Ключовим пунктом пропозиції є технологічні та передові системи обробки яєць Eggs Cargo System для споживчих яєць і HCS для інкубаторів. Це спеціальне обладнання тепер стало міжнародним промисловим стандартом.

Ефективні автоматичні годівниці та напоїльні лінії розроблені для всіх видів домашньої птиці та для будь-яких потреб розведення. Вони також прості в монтажі та обслуговуванні та дозволяють значно скоротити час і витрати на управління.

Місія Giordano – надання технічно та економічно прийнятних рішень у будь-якій географічній зоні світу. Постачання продуктів, виготовлених з найкращих пластикових матеріалів й безпечних для людей, тварин та навколишнього середовища.

Сайт компанії: https://giordanoglobal.com/uk/

Відвідайте експозицію компанії Giordano на виставці Ukrainian Livestock Summit 2024 вже 11 жовтня у Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16а). Квитки на саміт: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 4