Головна Війна проти України Під удар ворога знову потрапило іноземне судно, є загиблий і поранені

Під удар ворога знову потрапило іноземне судно, є загиблий і поранені

Учора, 7 жовтня, під ударом ворожої балістики опинилось судно OPTIMA під прапором Палау. Це вже друге іноземне судно, що завантажувалось в портах «великої Одеси» і зазнало ракетного удару лише за два останні дні, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію голови Одеської ОДА Олега Кіпера.

«Балістичною ракетою ворог влучив у цивільне судно під прапором Палау. Загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі. Ще пʼятеро іноземних громадян постраждали. Четверо з них у стані середнього ступеню важкості, один – легкого», – повідомив Олег Кіпер.

Він підкреслив, що російські терористи вкотре намагаються зірвати роботу Українського зернового коридору. За останні декілька днів це вже друга атака по цивільному флоту в портах Одещини, а OPTIMA – двадцять перше судно, що постраждало внаслідок російських ракетних ударів від початку повномасштабної агресії.

Як повідомлялося, у ніч проти неділі, 6 жовтня, у порту «Південний» балістична ракета влучила прямо у відкритий трюм судна PARESA під прапором Сент-Кітс і Невіс, завантаженого кукурудзою. Ніхто з 15 членів екіпажу, громадян Єгипту та Сирії, не постраждав.

Перегляди: 211