Головна Війна проти України На Київщині фермер знайшов на своєму полі залишки ракети С-300

На Київщині фермер знайшов на своєму полі залишки ракети С-300

У ніч проти неділі, 6 жовтня, російські війська атакували Одесу дронами та балістичними ракетами. Голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що внаслідок удару пошкоджено цивільне судно, передає «ПроАгро Груп».

Також під час нічної атаки було пошкоджено склад та вантажні автомобілі. Постраждала одна людина, її у тяжкому стані доставили до лікарні.

Оновлено: За інформацією Адміністрації морських портів України, пошкоджене судно – суховантаж PARESA під прапором Сент-Кітс і Невіс, який перебував поблизу одного з причалів у морському порту «Південний».

«Балістична ракета влучила прямо у відкритий трюм судна, завантажений кукурудзою. На борту перебувало близько 6 тисяч тонн української кукурудзи, яка вже наступного ранку мала відправитися до Італії. На щастя, ніхто з 15 членів екіпажу, громадян Єгипту та Сирії, не постраждав», – зазначили в АМПУ.

А на Київщині, в Бориспільському районі, фермер виявив залишки ракети С-300 під час роботи на полі. За повідомленням обласного управління ДСНС, піротехніки оперативно вилучили залишки снаряду, забезпечивши безпечні умови для подальшої роботи на полі.

Учора ж Центр національного спротиву повідомив, що окупанти вивезли з Маріуполя в один з російських портів чергову партію зерна обсягом 8 тис. тонн. Загальний обсяг вкраденого і перевезеного українського збіжжя через Маріупольський порт у цьому році вже перевищив 180 тис.тонн. 

Перегляди: 1