Головна Александр Федосеенко

    Александр Федосеенко

    Олександр має більше ніж 12 років досвіду в трансфертному ціноутворенні, українському та міжнародному оподаткуванні, аудиті та інших фінансових та податкових сферах.

    З 2013 року основний напрям діяльності Олександра – допомога українським та міжнародним компаніям у дотриманні принципів трансфертного ціноутворення та плануванні своїх каналів постачання найбільш ефективними способами. Багаторічний досвід у сфері податків і фінансів, знання місцевого ринку, доповненні глибоким розумінням українського та міжнародного податкового законодавства, є ключовими факторами успіху виняткових послуг з трансфертного ціноутворення, які Олександр надає своїм клієнтам.

    Спектр індустрій, у яких зацікавлений Олександр, досить різноманітний, проте протягом останніх кількох років його діяльність була спрямована на промислові групи зі складними операційними моделями, а також фінансові установи. Олександр часто виступає спікером на міжнародних конференціях та семінарах з оподаткування та трансфертного ціноутворення та є важливим учасником міжнародних податкових законодавчих ініціатив.

    Перегляди: 0