Головна Новини Новини компаній Cуд знову арештував зерно “Росток-Холдингу”

Cуд знову арештував зерно “Росток-Холдингу”

Харківський районний суд Харківської області 16 листопада задовольнив нове клопотання прокурора місцевої прокуратури та повторно наклав арешт на частину майна групи “Росток-Холдинг”.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, арешт накладено на частину сільськогосподарських культур, які знаходяться на зберіганні у Ічнянському елеваторі (ТОВ “Комбікормник”, Чернігівська область). Зокрема, арештовано 14,6 тис. тонн кукурудзи, 2 тис. тонн сої та 0,8 тис. тонн сої.

Адвокати “Росток-Холдингу” вважають рішення суду несправедливим, адже компанія надала достатньо доказів для спростування позиції прокурора.

“Всі присутні на суді журналісти та працівники підприємств компанії, які приїхали з Сумської та Чернігівської областей, а також з міста Києва, мали можливість переконатися, наскільки необґрунтованим було клопотання прокурора. Надані представниками компанії докази спростовують усі його доводи. Я переконаний, що в даному випадку прокуратура є інструментом у руках певних осіб, які незаконно вимагають від власників підприємств передати майно та кошти, які їм не належать”, – зауважив адвокат групи Сергій Василишин.

Зазначається, що юристи та адвокати”Росток-Холдингу” мають намір продовжувати боротьбу, в тому числі в судах вищої інстанції.

Довідка. “Росток-Холдинг” – вертикально-інтегрована агропромислова група, що спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових культур, а також виробництві та продажу молока. Під контролем групи – близько 60 тис. га. До групи також належать п’ять тваринницьких ферм, три елеваторні комплекси та ряд торгових компаній.

Перегляди: 0