Головна Новини Новини компаній CFG/”Мрія” отримав нову партію сільськогосподарської техніки

CFG/”Мрія” отримав нову партію сільськогосподарської техніки

Агрохолдинг CFG/”Мрія”, який із початку 2019 року працює як єдиний бізнес, отримає від інвестора $51 млн на оновлення парку сільгосптехніки.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, днями компанія отримала нову партію нової сільськогосподарської техніки на додаток до 17-ти одиниць причіпної сільгосптехніки, закупленої на початку березня, повідомили в компанії.

Зокрема, CFG/”Мрія” поповнив свій технічний парк 13-тьма 370-сильними і 18-ма 240-сильними тракторами Massey Ferguson, 10-ма самохідними обприскувачами New Holland та іншою ґрунтообробною і спецтехнікою загальною вартістю $8,7 млн.

Загалом із початку року холдинг поповнив свій технічний парк 60-ма одиницями нової сільгосптехніки на суму $11 млн і найближчим часом очікує поставки ще 190-та одиниць.

Для проведення ефективної збиральної кампанії на найближчі кілька місяців також запланована закупівля комбайнів, навантажувачів і транспортних причепів.

Нагадаємо, в листопаді 2018 року “Мрія” уклала угоду із міжнародним інвестором SALIC UK про продаж своїх активів.

Сьогодні холдинг продовжує операційну діяльність в Україні спільно із дочірньою компанією свого нового інвестора – Continental Farmers Group (CFG). Земельний банк в обробітку об’єднаної компанії CFG/”Мрія” становить 195 тис. га у Західній Україні.

Перегляди: 0