Найскладніше завдання для світової птахівничої галузі полягає в тому, щоб збалансувати попит і пропозицію в найближчі місяці, оскільки друга хвиля COVID-19 може спричинити введення обмежувальних заходів у сфері громадського харчування в низці країн.
Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroTimes.
Імовірна нова хвиля COVID-19 приведе до злетів і падінь, а вплив глибокої економічної кризи зробить ринки більш залежними від цін, ідеться в останньому огляді Rabobank, присвяченому птахівництву.
“Протягом цілого року ми очікуємо невелике зростання світового виробництва м’яса птиці, головним чином за рахунок розширення птаховиробництва в Китаї і В’єтнамі, де АЧС знизила доступність свинини, а також за рахунок розширення виробництва в США, – зазначив старший аналітик компанії Animal Protein Нан-Дірк Малдер. – Решта світу працюватиме в умовах скорочення виробництва”.