Агрохимия и семена 2018

Конференція

АГРОХІМІЯ ТА НАСІННЯ 2018

Під час конференції “Агрохімія та насіння 2018” фахівці компанії “УКРАГРОКОМ” розкажуть про позакореневе живлення як засіб підвищення продуктивності сільгоспкультур

Одним із основних принципів успішного бізнесу є його прибутковість, що досягається, зокрема, шляхом оптимізації витрат на виробництво. Відтак агровиробники постійно знаходяться у пошуку способів ефективного використання ресурсів за рахунок впровадження сучасних сільськогосподарських технологій.

В рамках конференції “Агрохімія та насіння 2018” будуть представлені сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур, які дозволяють оптимізувати витрати, а також підвищити продуктивність вирощуваних культур. Зокрема, фахівці компанії “УКРАГРОКОМ” – керівник відділу агроконсалтингу Павло Кулеша та керівник напрямку мікродобрив Богдан Аврамчук – представлять переваги застосування технологій позакореневого живлення, яке виконує функції корегування (управління) мінеральною поживою, стимуляції (активізації) біохімічних процесів та підвищення поглинання біогенів кореневою системою, підвищення стійкості до різного роду стресів та пригнічення хвороб.

Наразі, як зазначають фахівці компанії “УКРАГРОКОМ”, до застосування мікроелементних добрив у сучасному землеробстві спонукає кілька факторів – низький рівень застосування органічних, мікроелементних добрив, сидератів, що призвело до дефіциту мікроелементів у ґрунті; позитивна динаміка щодо застосування головних елементів мінерального живлення (NPK); висівання гібридів інтенсивного типу, котрі потребують забезпечення оптимальним збалансованим мінеральним живленням.

Дізнатися більше про особливості застосування технологій позакореневого живлення, а також поспілкуватися з фахівцями компанії “УКРАГРОКОМ” можна 14 листопада під час конференції “Агрохімія та насіння 2018” (Київський Гольф Центр, пр-т Героїв Сталінграду, 10). Поспішайте зареєструватися і отримати важливу інформацію з перших вуст!