09:30 – 09:50 |
Реєстрація, ранкова кава |
09:50 – 10:00 |
Вітальне слово від Організатора Олег Клименко, керуючий партнер групи компаній ПроАгро |
Блок I. Ринок олійних культур та продуктів переробки України: основні тенденції та перспективи розвитку |
|
Модератор Павло Коваль, генеральний директор Української аграрної конфедерації |
|
10:05 – 10:25 |
РИНОК ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР І РОСЛИННИХ ОЛІЙ УКРАЇНИ Андрій Біленький, експерт аграрного ринку |
10:25 – 10:45 |
ПОГОДА В ПОЛІ: ЗМІНА ПОГОДНО-КЛІМАТИЧНИХ УМОВТА ЇХ ВПЛИВ НА ВРОЖАЙ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР Тетяна Адаменко, начальник відділу агрометеорології, кандидат географічних наук УКРГІДРОМЕТЦЕНТР |
10:45 – 11:05 |
УКЛАДАННЯ ТА ВИКОНАННЯ КОНТРАКТІВ FOSFA. ЯК УГОДА ВПЛИВАЄ НА ЯКІСТЬ ТОВАРУ? Іван Касинюк, партнер AVELLUM |
11:05 – 11:25 |
ОСНОВНІ ПИТАННЯ ПО ЯКОСТІ ПІД ЧАС ЕКСПОРТУ РОСЛИННИХ ОЛІЙ В”ячеслав Калін, Veg Oils Business Manager COTECNA |
11:25 – 11:45 |
Дискусія |
11:45 – 12:15 |
Устричний фуршет |
Блок II. Ринок сої та продуктів переробки в Україні та світі: тенденції і перспективи розвитку |
|
Модератор Віктор Тимченко, президент Української асоціації виробників і переробників сої 12:15 – 12:25 |
|
12:25 – 12:50 |
ЦІНОВІ ТЕНДЕНЦІЇ НА РИНКУ СОЇ. КРИЗА ЧИ ПЕРЕФОРМАТУВАННЯ ГЛОБАЛЬНОГО РИНКУ? Оксана Просоленко, регіональний директор АСОЦІАЦІЯ “ДУНАЙСЬКА СОЯ” |
12:50 – 13:15 |
ЯКІСТЬ СОЇ. ВПЛИВ НА ТЕХНОЛОГІЮ ПЕРЕРОБКИ Лариса Шевчук, завідувач лабораторії ГЛОБИНСЬКИЙ ПЕРЕРОБНИЙ ЗАВОД (АСТАРТА-КИЇВ) |
13:15 – 14:00 |
Дискусія NON-GMO СОЯ: ПОТЕНЦІАЛ РИНКУ ДЛЯ РОЗВИТКУ ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ІНДУСТРІЇ Питання до розгляду
|
Учасники дискусії |
|
Віктор Тимченко, президент Української асоціації виробників і переробників сої |
|
Оксана Просоленко, регіональний директор Асоціації “Дунайська соя” |
|
Євген Милованов, голова правління Федерації органічного руху України |
|
Лариса Шевчук, завідувач лабораторії Глобинського переробного заводу “Астарта-Київ” |
|
Олександр Бужениця, член Ради директорів, комерційний директор Корпорації “Сварог Вест Груп” |
|
14:00 – 15:00 |
Обід |
Блок III. Виробничі тренди в олійно-жировій галузі та технології збереження якості продукції |
|
Модератор Світлана Малиш, аналітик аграрних ринків THOMSON REUTERS 15:00 – 15:05 |
|
15:05 – 15:30 |
ВИРОЩУВАННЯ ГІРЧИЦІ ТА ЛЬОНУ В ОРГАНІЧНОМУ ВИРОБНИЦТВІ Володимир Сірий, керівник Кусто Агро Фармінг КУСТО АГРО |
15:30 – 15:55 |
ОСОБЛИВОСТІ ОЧИСТКИ, СУШІННЯ ТА ПЕРЕРОБКИ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР Леонід Фадєєв, директор СПЕЦЕЛЕВАТОРМЕЛЬМАШ |
15:55 – 16:20 |
ЗБЕРІГАННЯ, ТРАНСПОРТУВАННЯ ТА ПЕРЕВАЛКА ОЛІЙНО-ЖИРОВОЇ ПРОДУКЦІЇ: ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ Дмитро Фалько, виконавчий директор UPSS-Terminals |
16:20 – 16:45 |
Дискусія |
16:45 – 16:50 |
Заключне слово від Організатора Олег Клименко, керуючий партнер групи компаній ПроАгро |
Масложировая конференция 2018
II МАСЛОЖИРОВАЯ КОНФЕРЕНЦИЯ