Логістика та склад 2019

IV аграрна конференція

Логістика та склад 2019

Який із законопроектів вплине на розвиток логістики? Які законодавчі зміни відкриють цілу галузь, розповість Ярина Скороход, координатор Логістичного Комітету Європейської Бізнес Асоціації.

skorohod-yarina “Озираючись на 2018 рік, маємо констатувати, що за цей час не було прийнято жодного євроінтеграційного проекту закону зі сфери інфраструктури, що, безперечно, стримувало розвиток галузі”, – координатор Логістичного Комітету Європейської Бізнес Асоціації, Ярина Скороход

Саме тому, очікування бізнесу щодо роботи сесії парламенту дуже високі, так як у Верховній Раді знаходяться ключові для українського транспорту та інфраструктури закони: “Про концесії”, “Про внутрішній водний транспорт”, новий проект “Про залізничний транспорт”, “Щодо розвитку морегосподарського комплексу”.

Окрім законотворчості, є велика кількість регуляторних актів, які також безпосередньо впливають на роботу бізнесу, як то Методика портових зборів, Порядок та умови укладання договорів, на підставі яких здійснюється компенсація інвестицій, Порядок взаємодії Держекоінспекції з АМПУ, зміни до тарифної політики АТ “Укрзалізниця” та багато інших.

Який із законопроектів вплине на розвиток логістики? Які законодавчі зміни відкриють цілу галузь? Якою буде тарифна політика Укрзалізниці? Всі ці та інші питання будуть обговорені 24 квітня на IV аграрній конференції “Логістика та склад 2019”.