Комбікормовий Форум 2020

Комбікормовий Форум 2020

На Комбікормовому Форумі 2020 “ПОТОКИ” презентують інноваційний білковий соняшниковий концентрат, що не має світових аналогів

Фахівці дніпровського маслоекстракційного заводу “Потоки“, заснованого у 2018 році та оснащеного новітнім європейського виробництва, у співробітництві з представниками наукової спільноти, розробили білковий соняшниковий концентрат “Проглот” для відгодівлі тварин, риб і птахів, що не має аналогів у світі.

При розробці продукту використані унікальні нанотехнології обробки насіння соняшнику – низькотемпературна екстракція з максимальним віддаленням лушпиння. В результаті відбувається, так звана, щадна денатурація без порушення первинної структури білка і руйнування амінокислот.

При цьому при однаковій ціні з традиційним білковим продуктом, який використовується для відгодівлі тварин – соєвим шротом – білковий соняшниковий концентрат “Проглот” містить більше засвоєного протеїну.

“Унікальність нашого продукту полягає в рекордному вмісті білка. Шляхом численних спроб, тривалої співпраці з кращими вченими країни та іноземними фахівцями ми змогли домогтися показника 48% вмісту протеїну”,- говорить директор ТОВ “Потоки” Євген Яровий.

Детальніше про те, як саме відбувалось створення інноваційного продукту та яким чином його використання впливає на підвищення прибутковості фермерів Євгеній Яровий розповість учасникам “Комбікормового Форуму 2020“, що відбудеться 26 березня 2021 року у Міжнародному виставковому конгрес-центрі “Український дім” в Києві.

Запрошуємо до участі!