Побудова багаторівневого захисту аграрного бізнесу на конференції “Ризики та протидія шахрайству 2019”

    Аграрні компанії можуть потерпати від різних видів шахрайства. До того ж, це шахрайство може відбуватись як і з боку сторонніх осіб, так і з боку працівників компанії.

    Серед популярних способів шахрайства – різноманітні крадіжки, фальсифікація документації, маніпуляції з цінами і якістю агропродукції, злодійські та хабарницькі схеми під час її закупівлі тощо. Крім цього, українські аграрії все частіше зустрічаються з рейдерським захопленням, самостійно впоратись із яким – практично неможливо.

    Для того, щоб не стати жертвою шахрайства, агропідприємствам слід впроваджувати системний підхід до виявлення шахрайських схем і не уникати звернень по допомогу до фахівців.

    Про можливі способи шахрайства та ефективні заходи протидії їм, а також про те, як збудувати ефективну систему багаторівневого захисту аграрного бізнесу на V Конференції “Ризики та протидія шахрайству 2019”, яку Група Компаній “ПроАгро Груп” проведе 16 квітня 2019 року, розповість керівник практики кримінально-правового захисту аграрного бізнесу Юридичної Компанії Revealing Information Юрій Ярецький.

    Юрій Ярецький – експерт у сфері захисту від недружніх поглинань, рейдерства та захисту прав потерпілих у кримінальних справах. Він має великий досвід в розробці алгоритмів усунення ризиків втрати бізнесу, захисту від корупційних дій судових органів та протидії шахрайським схемам.

    Revealing Information – це всеукраїнське юридичне об’єднання експертів широкого спектру, що надає послуги по захисту прав потерпілих від будь-яких видів правопорушень, шахрайства та бандитизму. Послуги компанії включають не лише юридичну підтримку бізнесу, а й аналітично-інформаційну та розшукову діяльність, заходи безпеки з протидії рейдерству, супровід клієнтів в кримінальних, господарських і цивільних спорах.

    Перегляди: 0