Головна Новини Події та анонси Конференція на якій зустрічаються всі аграрії – ОкАгро 2023

Конференція на якій зустрічаються всі аграрії – ОкАгро 2023

30 листопада вчетверте зустрічаємось на бізнес-конференції OkAgro.

Це єдина в Україні конференція на якій керівники та власники аграрних підприємств діляться власним досвідом впровадження технологій, систематизації виробництва та бізнес-процесів.

  • 20 спікерів-аграріїв чесно про власний досвід, помилки та кейси
  • 5 основних тем: систематизація бізнесу, налаштування бізнес-процесів, скорочення витрат, інвестиції в господарство, найм спеціалістів, шляхи виходу з кризи
  • 500 учасників – керівники та власники аграрних підприємств з усієї України

Це місце зустрічі успішних аграріїв, подія на яку чекають щоб провести цей день в колі однодумців і отримати мотивацію на впровадження змін у новому сезоні.

OkAgro відбувається в унікальному мікс-форматі, завдяки чому кожен може провести цей день з максимальною користю – слухати виступи спікерів-аграріїв, розповісти про свій досвід, спілкуватись з друзями в зоні відпочинку чи на барі, вести перемовини з партнерами у виставковій зоні або долучитись до панельних дискусій.

*OkAgro 2020-2023

Цьогоріч під час конференції відбудеться художня виставка ART OF FARMING, на якій розмістять роботи українських митців, присвячені сільському господарству. Будуть представлені і картини, спеціально створені для виставки.

Ознайомитись з програмою конференції та замовити квитки можна на сайті www.okagro.com.ua.

30 листопада, Київ, «Мистецький Арсенал»

Перегляди: 63