Головна Новини Наші новини «ПРИЗМА ЕНЕРДЖИ ГРУП» візьме участь у Grain Storage Forum як спеціальний партнер

«ПРИЗМА ЕНЕРДЖИ ГРУП» візьме участь у Grain Storage Forum як спеціальний партнер

«ПРИЗМА ЕНЕРДЖИ ГРУП» – спеціалізована компанія в галузі промислової автоматизації агропідприємств. З липня 2024 року єдиний в Україні спеціалізований Alliance Partner System Integrator компанії Schneider Electric в Україні в галузі переробки та зберігання зернових.

Підприємство має 16 років досвіду та понад 100 успішних реалізацій автоматизованих систем керування елеваторів та комбікормових заводів в Україні. В компанії працює понад 40 висококваліфікованих працівників в офісах Львова, Харкова, Одеси та Дніпра. Компанія сертифікована ISO 9001:2015

«ПРИЗМА ЕНЕРДЖИ ГРУП» пропонує своїм клієнтам закінчене та виважене рішення, здатне охопити не тільки вже звичне всім віддалене керування технологічним процесом, а також систему контролю та оптимізації споживання електроенергії, контроль руху транспорту та і в цілому повномасштабну інтеграцію в будь-які системи бухгалтерського та управлінського обліку.

Автоматизована система керування Prisma AGRO – власна розробка ТОВ «ПРИЗМА ЕНЕРДЖИ ГРУП». Це система апаратного і програмного забезпечення, яка заснована на принципах та тенденціях Індустрії 4.0. Технології, що входять до складу Prisma AGRO, дозволяють зробити технологічні та бізнес-процеси агропідприємства максимально контрольованими та прозорими.

Перегляньте сайт компанії: prisma-group.com.ua

Відвідайте стенд «ПРИЗМА ЕНЕРДЖИ ГРУП» на виставці у рамках Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Умови участі у форумі за посиланням:  https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 10