Головна Новини Новини компаній UkrLandFarming нарощує поголів”я ВРХ

UkrLandFarming нарощує поголів”я ВРХ

На одній із тваринницьких ферм СТОВ “Раківщинське”, яке входить до кластеру “Полісся” ГК UkrLandFarming, проводяться завершальні роботи на новому відгодівельному майданчику для утримання 700 голів бичків.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на AgroPortal, про це повідомив директор з тваринництва кластеру “Полісся” Микола Лучко.

В планах підприємства також покращити умови утримання у вже наявних загонах, встановити на всій фермі механізовану роздачу кормів і поступово нарощувати маточне поголів”я до 500 голів.

“Це одна із м”ясотоварних ферм агрохолдингу UkrLandFarming, яка спеціалізується на вирощуванні української м”ясної породи. Нині тут утримуються близько 350 корів, із них 43 – нетелей, цьогорічних 98 бичків і 110 теличок. Третій рік ми лишаємо телят для розведення, адже плануємо маточне поголів”я збільшити до 500 голів. Паралельно, весь цей час, ми також завозимо нетелів з-за кордону”, – розповів Микола Лучко.

За його словами, збільшення маточного поголів”я – доволі довгий процес і потребує значного капіталовкладення, тож до періоду отримання прибутків має пройти час.

Перегляди: 0