Головна Новини Новини компаній “Овостар Юніон” збільшить поголів’я курей-несучок на 13%

“Овостар Юніон” збільшить поголів’я курей-несучок на 13%

У 2019 році компанія “Овостар Юніон” має намір збільшити поголів’я курей-несучок на 13% – до 7,4 млн голів.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на повідомлення компанії, виробництво яєць планується наростити до 1,85 млрд штук (+14%), сухих яєчних продуктів – до 3,3 тис. тонн (+12%), рідких яєчних продуктів – до 14 тис. тонн (+12%).

За даними “Овостар Юніон”, загальне промислове виробництво яєць в Україні в 2018 році зросло на 5% – до 8,9 млрд штук. При цьому компанія оцінює свою частку на ринку яєць у 18%.

Виробництво сухих і рідких яєчних продуктів в Україні в 2018 році зросло на 16% – до 24,4 тис. тонн. Частка “Овостар Юніон” на ринку сухих яєчних продуктів становить 28%, рідких яєчних продуктів – 90%.

Довідка. “Овостар Юніон” – одна з провідних агропромислових компаній України, входить до трійки лідерів виробників курячих яєць. Основні напрямки діяльності: птахівництво (батьківське поголів’я, інкубація, ремонтний молодняк), виробництво курячих яєць, національна дистрибуція (торговельні мережі України, власна фірмова роздрібна мережа), виробництво сухих та рідких яєчних продуктів, виробництво соняшникової олії, додаткові види діяльності (виробництво комбікормів, шроту та паливних брикетів).

Перегляди: 0