Головна Новини Новини компаній За рік роботи нібулонівські філії “Хортиця” і “Голопристанська” прийняли 450 тис. тонн...

За рік роботи нібулонівські філії “Хортиця” і “Голопристанська” прийняли 450 тис. тонн зерна

За рік своєї діяльності філії “Хортиця” і “Голопристанська”, що входять до складу компанії “Нібулон”, прийняли 450 тис. тонн сільгосппродукції.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, підприємства відкрито влітку 2017 року в Запорізькій і Херсонській областях.

Зауважується, що сільськогосподарську продукцію на вказані підприємства компанії активно доставляють переважно аграрії Херсонської, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Кіровоградської і Донецької областей.

Нагадаємо, що обидва перевантажувальні термінали наразі мають ідентичні технічні характеристики: обсяг одночасного зберігання сільгосппродукції – 77 тис. тонн, добова потужність сушарок – 4 тис. тонн, добова потужність з відвантаження на водний транспорт – 12 тис. тонн, загальна потужність комплексу з відвантаження – 300 тис. тонн/рік.

Як раніше повідомлялося, до початку наступного маркетингового року “Нібулон” має намір збільшити потужності зі зберігання сільгосппродукції п’яти перевантажувальних терміналів, у тому числі філії “Голопристанська” на 20 тис. тонн і філії “Хортиця” на 16,5 тис. тонн.

Перегляди: 0