Головна Новини Новини компаній ЄБРР надав $20 кредиту двом підприємствам “Астарти”

ЄБРР надав $20 кредиту двом підприємствам “Астарти”

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надав кредит на поповнення оборотного капіталу в сумі $20 млн компаніям “Зерно-Агротрейд” і “Цукорагропром”, що належать агрохолдингу “Астарта”.

Як повідомляє “ПроАгро”. про це повідомив старший радник із зовнішніх зв”язків ЄБРР Антон Усов.

“Астарта” буде впроваджувати сучасні IT-рішення, необхідні для точного землеробства, яке вона розвиває в Україні. Ці сучасні сільськогосподарські технології дозволять підвищити врожайність сільськогосподарських культур і зменшити використання мінеральних добрив на 15%”, – пише він.

За словами Усова, протягом наступних трьох років “Астарта” також планує збільшити площу земель, на яких вона буде використовувати технології точного землеробства.

Довідка. Агропромхолдинг Астарта – найбільший виробник цукру в Україні з часткою виробництва близько 25%, земельний банк якого становить 245 тис. га. Також компанія займається виробництвом молока та переробкою сої. Компанія здійснює діяльність у Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Чернігівській, Черкаській і Харківській областях.

Перегляди: 0