Головна Новини Новини компаній Зерновий термінал Cargill готовий на 85%

Зерновий термінал Cargill готовий на 85%

Зерновий термінал Cargill і “М.В. Карго” в порту “Южний” уже збудований на 85%,

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, у його будівництві задіяні понад 600 підрядників і постачальників.

“Зараз ми реалізуємо другу фазу проекту і займаємося різними видами робіт – від фундаментних робіт і монтажу металоконструкцій до монтажу технологічного обладнання, прокладання мереж електропостачання та автоматизації. І все це – одночасно”, – відзначають в компанії.

На терміналі встановлюються силоси GSI, транспортне обладнання від компаній HiRoller і InterSystems. Для зерноочистки на підприємстві буде використовуватися обладнання від Buhler, для сушки зерна сушарки Bonfanti. Суднонавантажувальних машина також буде італійського виробництва – Golfetto Sangati.

Зазначається, що в термінала є власна залізнична інфраструктура, що допоможе забезпечити оперативну і надійну логістику.

“Термінал здатний приймати 790 вантажівок і 256 вагонів із зерном протягом дня. Він може одночасно зберігати 290 тис. тонн. За українськими мірками це відмінний показник”, – говорить генеральний директор Йеспер Педерсен.

Перегляди: 0