Головна Новини Новини компаній Alebor Group до нового сезону модернізував три елеватора

Alebor Group до нового сезону модернізував три елеватора

Компанія Alebor Group завершила модернізацію Христинівського, Вороновицького та Чесного хлібоприймальних підприємств.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, на Чесному ХПП зведено три нові силоси на плоскій основі місткістю 5 тис. тонн кожний, а також один оперативний силос місткістю 1,5 тис. тонн.

Додано одну секцію та газову горілку до сушарки, і тепер на підприємстві можна сушити 2,5 тис. тонн зерна на добу при зніманні 4-5 тонновідсотків. У минулому сезоні цей показник становив 1,5 тис. тонн/доба.

Також побудувано ще один автоприйом вантажопідйомністю 80 тонн та встановлено новий пневматичний пробовідбірник. Завдяки йому елеватор удвічі прискорив прийом ранніх зернових до 200-240 тонн/год.

На Вороновицькому ХПП обсяг зберігання зерна збільшився на 39 тис. тонн – до 140 тис. тонн. Оперативні потужності зросли на 6 тис. тонн – до 15 тис. тонн.

В одному із силосів встановили гравітаційний розсіювач зерна. Завдяки йому продукція розподіляється по силосу рівномірно, що унеможливлює самосортування зерна.

Також на підприємстві встановили зерносушарку з продуктивністю 250 тонн/год. Тепер потужності сушіння елеватора зросли до 6,9 тис. тонн на добу за кукурудзою при знятті вологи на 10 тонновідсотків.

Найбільше робіт виконано на Христинівському ХПП, де зібрано 6 десятитисячних силосів, що збільшило потужності зберігання до 134 тис. тонн. Підсилили двома секціями сушарку, встановили сепаратор продуктивністю 150 тонн/год. і транспорту систему потужністю 175 тонн/год.

Також побудовано новий в’їзний комплекс, встановлено треті ваги та збудовано нове приміщення для лабораторії.

Перегляди: 0