Головна Новини Новини компаній “Росток-Холдинг” збільшив потужності з сушіння сільгоспкультур

“Росток-Холдинг” збільшив потужності з сушіння сільгоспкультур

Група “Росток-Холдинг” збільшила потужності для сушіння сільськогосподарських культур на своїх елеваторних комплексах в м. Ічня (Чернігівська область) та м. Глухів (Сумська область).

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, основу її сівозміни складають кукурудза і соя, урожайність яких є високою та має стійку тенденцію до зростання.

“Тому потреба в нарощуванні потужностей з сушіння вирощеного зерна є очевидною. Тим більше, що кукурудза в північному регіоні надзвичайно енергоємна культура, зокрема і через високу вологість зерна, що надходить з поля. Окрім того, збільшення потужностей з сушіння дозволить пришвидшити темпи збору врожаю за менших втрат та з хорошою якістю, а також підготуватися до наступного посівного сезону завчасно”, – зауважив директор з розвитку елеваторних господарств групи Ярослав Штика.

Зокрема, на елеваторі в м. Ічня змонтовано додаткову сушарку Brock MEYER 2400S. Також встановлено додаткову очисну вежу та введено в дію додаткову завальну яму/ На елеваторі в м. Глухів додана секція на одній із сушарок фірми “Mega”.

По завершенню реконструкції загальні потужності групи з сушіння кукурудзи складуть понад 7 тис. тонн/добу.

Довідка. “Росток-Холдинг” – вертикально-інтегрована агропромислова група, що спеціалізується на вирощуванні та реалізації зернових культур, а також виробництві та продажу молока. Під контролем групи близько 60 тис. га. До групи також належать 5 тваринницьких ферм, 3 елеваторні комплекси та ряд торгових компаній.

Перегляди: 0