Головна Новини Новини компаній Держекоінспекція визнала діяльність “Агромарсу” безпечною для екології Київщини

Держекоінспекція визнала діяльність “Агромарсу” безпечною для екології Київщини

У Київській області хімічні показники повітря, грунту і поверхневих вод в с. Гаврилівка знаходяться в межах екологічної норми, тобто виробництво “Комплексу Агромарс” на сьогоднішній день безпечно для жителів Гаврилівки і довколишніх сіл.

Як повідомляє “ПроАгро”, про це йдеться у повідомленні прес-служби компанії з посиланням на висновки Державної екологічної інспекції в Київській області.

“Висновки державних експертів свідчать, що хімічні показники грунту, повітря і води в районі сіл Гаврилівка і Тарасовщина знаходяться в межах екологічної норми. Згідно з висновками лабораторій і контролюючих органів, виявлені в лютому 2018 року недоліки в дотриманні екологічно санітарних норм за станом на вересень 2018 року були виправлені”, – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що громадська організація “Зелений Фонд” звинувачує “Комплекс Агромарс” в тому, що “виробник, в порушення норм екологічного та природоохоронного законодавства, забруднює ґрунт, підземні води і повітря навколо зазначених сіл, шляхом захоронення відходів тваринного походження, чим завдає непоправної шкоди місцевому населенню і навколишньому середовищу”.

Перегляди: 0