Головна Новини Новини компаній На полях “Агропродсервісу” триває збирання сої

На полях “Агропродсервісу” триває збирання сої

На полях “Агропродсервісу” триває обмолот сої. Загальна площа посівів соєвих бобів в компанії у 2018 році становить понад 6 тис. гектарів.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, цього року врожайність сої показує кращі результати, ніж торік.

“Минулого року ми поставили собі за мету отримувати врожайність сої 4-5 тонн/га. Зараз ми спостерігаємо позитивну тенденцію”, – зауважив гендиректор “Агропродсервісу” Андрій Баран.

У вересні 2016 року “Агропродсервіс” запустив в роботу новий завод з переробки соєвих бобів, який дозволяє переробляти до 5 тонн сої на годину. Для переробки використовують сировину як власного виробництва, так і покупну, тому зібраний урожай сої піде на переробку.

Для утримання першості в олійній галузі виробникам необхідно створювати високотехнологічні виробництва та швидко реагувати на зміни ринку. Все, що потрібно знати про олійно-жировий ринок в Україні, Ви зможете дізнатися на II Щорічній аграрно-практичній Олійно-жировій конференції від ПроАгро.

Перегляди: 0