Головна Новини Новини компаній “Кусто Агро” впроваджує точне землеробство

“Кусто Агро” впроваджує точне землеробство

Компанія “Кусто Агро” інвестує у впровадження точного землеробства.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, за останні три роки з цією метою вона закупила значну кількість нової техніки.

Зокрема, це5 тракторів John Deere та 2 МТЗ-82, чотири плуги, дві сівалки зернового напрямку Pottinger, дві борони McFarlane для закриття вологи, 16-ти рядну сівалку Kinze, сівалку John Deere-1745, чотири навантажувачі Manitou, два автомобілі Man, трал для перевезення техніки, два культиватори Case Tiger Mate, самохідний розкидач добрив “Роса”, розкидач добрив Amazon 8200.

У всіх господарствах “Кусто Агро” застосовується супутниковий моніторинг системою Cropio та моніторинг посівів дронами.

“Це дає змогу вчасно виявити проблемні ділянки на полі та вжити необхідні заходи для їх усунення. Після проведення відеозйомки весь матеріал додається в ПО Cropio та може бути використаний надалі для аналізу та порівняння”, – розповіли в компанії.

З усіх полів “Кусто Агро” проводиться відбір зразків ґрунту для проведення агрохімічного аналізу, який здійснює компанія Agrilab.

Крім цього, диспетчерська служба компанії проводить постійний моніторинг виробничих процесів на полях за допомогою GPS навігації.

Станом на цей рік було проведено автоматизацію видачі палива на всіх підприємствах компанії, проводився моніторинг якості посіву за допомогою системи Prestigio planting, що дало змогу дотримуватись норм висіву та рівномірність посіву.

Також встановлено датчики рівня зерна в бункері комбайна та датчик рівня глибини занурення ґрунтооброблювального агрегату під час обробітку.

Перегляди: 0