Головна Новини Новини компаній “Сварог Вест Груп” отримав сертифікати про відповідність критеріям оцінювання вимірювальних можливостей

“Сварог Вест Груп” отримав сертифікати про відповідність критеріям оцінювання вимірювальних можливостей

Виробничо-технологічні лабораторії корпорації “Сварог Вест Груп” успішно пройшли оцінювання вимірювальних можливостей відповідно до сфери вимірювань.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, лабораторіям корпорації, а саме Полонської хлібоприймальної дільниці ТОВ “Лотівка Еліт”, заводу з виробництва насіння та доробки нішевих культур ТОВ “Лотівка Еліт” та Закриницької хлібоприймальної дільниці СТОВ “Довіра” наданий сертифікат про відповідність критеріям оцінювання вимірювальних можливостей згідно ДСТУ ISO 10012:2005 та СОУ 74.9-02568294 – 001:2016.

“Отримані сертифікати демонструють високий рівень виконання робіт і надання достовірних результатів в заявленій сфері. Саме тому в роботі ми керуємося наступними принципами: розвиток, відповідальність, професіоналізм, а кредо відділу управління якістю “ніколи не зупинятися на досягнутому”. Сьогодні ми хочемо надійно закріпитися на завойованих позиціях, підвищити якість сервісу, тримати якість продукту”, – зауважила начальник відділу управління якістю Федорова Ірина Анатоліївна.

Перегляди: 2