Головна Новини Новини компаній У ViОil стартує виробництво високоолеїнової соняшникової олії

У ViОil стартує виробництво високоолеїнової соняшникової олії

На МЕЗ-1 Вінницького олійножирового комбінату групи ViОil стартує виробництво високоолеїнової соняшникової олії.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, цього сезону компанія планується виробити 100 тис. тонн такої олії і стати лідером у країні з виробництва цього продукт.

Зазначається, що традиційним ринком збуту високоолеїнової соняшникової олії для ViОil є Китай. Група також працює з найбільшими світовими трейдерами. При цьому компанія активно розширює географію експорту.

“У 2018-му році ми вперше вийшли з нашою продукцією на ринки Японії, Південної Кореї та Австралії”, – підкреслив комерційний директор промислової групи ViОil Ігор Гадомський.

Він додав, що цього року насіння високоолеїнового соняшника гірше. Посіви цієї культури постраждали від погодних катаклізмів, зокрема, від дощів під час збиральної кампанії.

“Однак якість нашої високоолеїнової соняшникової олії залишиться високою і буде відповідати всім міжнародним стандартам”, – зауважив Ігор Гадомський.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Для утримання першості в олійній галузі виробникам необхідно створювати високотехнологічні виробництва та швидко реагувати на зміни ринку. Все, що потрібно знати про олійно-жировий ринок в Україні, Ви зможете дізнатися на II Щорічній аграрно-практичній Олійно-жировій конференції від ПроАгро. Приєднуйся!

Перегляди: 0