Головна Новини Новини компаній Syngenta відкрила першу в Україні Лабораторію цифрових інновацій

Syngenta відкрила першу в Україні Лабораторію цифрових інновацій

Компанія Syngenta відкрила першу в Україні Digital Innovation Lab (Лабораторію Цифрових Інновацій) на території інноваційного парку UNIT.City в місті Київ.

Як повідомляє “ПроАгро” з посиланням на прес-службу компанії, ця лабораторія в Києві стала шостою у глобальній мережі ЛЦІ Syngenta.

За напрямом Digital Development and Labs (Цифрові розробки та лабораторії) компанія за останні півтора роки запровадила 5 аналогічних проектів у різних країнах світу. Нині ЛЦІ успішно функціонують у США, Китаї, Індії, Сінгапурі та Великій Британії.

Діяльність ЛЦІ у Києві буде спрямована як на забезпечення цифровими інноваціями українських сільгоспвиробників, так і на обслуговування запитів аграріїв в інших країнах Європи.

Очікується, що Лабораторія в Україні стане провідним європейським майданчиком повного циклу розробки у digital агро, що здатна швидко і якісно надавати свої сервіси.

ЛЦІ у Києві повністю оснащена необхідним обладнанням і програмним забезпеченням, що дозволяє команді висококласних спеціалістів створювати цифрові продукти широкого спектра у сфері WEB-розробок, big data, мобільних додатків, віртуальної реальності, Інтернету речей. Наразі штат Лабораторії налічує 8 співробітників.

Планується, що Лабораторія налагоджуватиме зв’язки з університетами й науково-дослідними центрами, а також із стартапами у цифровій та агрономічній галузях, аби спільно виявляти затребувані ринком пріоритети та ініціативи, розвивати креативні ідеї, забезпечувати прискорене проектування й експериментування, і, звичайно, створювати готові продукти з подальшим масштабуванням.

Потенційними клієнтами ЛЦІ можуть бути як партнери і клієнти компанії Syngenta, так і агровиробники з усієї Європи.

Перегляди: 0